17/10/2019

Хліб - усьому голова

16 жовтня відзначається Всесвітній день хліба.
Все про те, які бувають види хліба, рецепти хліба і пиріжків, тонкощі приготування, можна дізнатися, завітавши на тематичну виставку до відділу технічної і сільськогосподарської літератури в Харківській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Хліб з давна вважався основою будь-якого раціону, без хліба не обходилося жодне застілля, шматочок ароматного хлібчика доповнював майже кожний прийом їжі. За старих часів білий хліб вважався символом достатку, темний, житній хліб вживали бідніші люди, але з часом все змінилося.
На виставці представлені нові друковані видання за технологією приготування хліба, в картинках і схемах показані всі етапи приготування, а також поради як правильно зберігати хліб в домашніх умовах.

 

Проекти, програми